Energie door massageToe aan een moment voor jezelf? Kun je wel wat energie gebruiken? Of heb je last van pijnlijke spieren? Dan ben je bij Massagepraktijk Zenergy aan het juiste adres. Want daar krijg je een behandeling met aandacht!

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan. Dit kan zorgen voor spanning en stress en je een uitgeblust gevoel geven. Spieren kunnen gaan vastzitten, waardoor je hoofdpijn of nek- en rugklachten kan krijgen. Mijn massage geeft jou ontspanning, rust, ruimte en nieuwe energie. Het brengt je weer in balans. Lichamelijk en mentaal. De ontspannende werking van een massage zorgt er ook voor dat klachten afnemen. Daardoor voel je je veel vitaler. 

Bij Massagepraktijk Zenergy krijg je een behandeling met aandacht. Tijd is daarbij minder belangrijk. Vertrouwen en persoonlijke benadering juist veel meer. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw behoefte en wensen. De behandelingen vinden plaats in een speciaal daarvoor gebouwde praktijkruimte op de tweede etage van mijn huis. Bij mooi weer kun je, na de behandeling, nog even wat drinken en lekker nagenieten op het aangrenzende dakterras.

Naast diverse massages kun je bij Massagepraktijk Zenergy ook terecht voor Medical en Dynamic taping. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je in het Overzicht behandelingen. Voel je ook weer vitaal en maak direct een afspraak! Bel 06 46904390 of mail mij via het contactformulier.

 

Volg mij via:

 
Om de behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen gelden er bij Massagepraktijk Zenergy wat huisregels.

1. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van jou verwacht ik dat je schoon op de afspraak verschijnt. Jij mag verwachten dat de praktijkruimte en de gebruikte materialen schoon zijn.

2. Om ontspannen de praktijk in te stappen, adviseer ik je om op tijd te komen.

3. Tijdens de eerste afspraak stel ik je vragen (anamnese) over ziekte, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en je verwachtingen van de massage of behandeling. Je bent zelf verantwoordelijk voor het geven van (juiste) informatie. Aan de hand van deze informatie, maar ook tijdens de behandeling, kan ik besluiten je niet (verder) te behandelen en je doorverwijzen naar een arts of specialist. Heb je klachten en twijfel je of je gemasseerd mag worden? Vraag dit dan eerst na bij je arts.

4. Bedenk of er nog andere belangrijke dingen zijn die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

5. Informatie die je voor, tijdens of na een behandeling met mij deelt of aan mij toevertrouwd is vertrouwelijk en deel ik niet met anderen.

6. Een afspraak die je telefonisch, via WhatsApp of per mail (contactformulier) maakt, is bindend en kan ook alleen telefonisch, via WhatsApp of per mail worden verzet of afgezegd. Tot uiterlijk een dag van tevoren kan je een afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Bij afzeggen of verzetten op de dag zelf breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Bij 'no show' breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

7. Zet tijdens de behandeling je mobiele telefoon uit. Trek makkelijke kleding aan en draag zo min mogelijk sieraden (in ieder geval geen kettingen).

8. Drink voorafgaand aan de massage altijd voldoende water en ook daarna.

9. Ik kan je niet masseren als er sprake is van koorts, infecties, hart- of vaataandoeningen, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig gebruik van drank of drugs, slechte algemene gezondheid en tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap.

10. Ik kan altijd besluiten iemand niet toe te laten tot de praktijk en ook niet te behandelen.

11. In de praktijk worden geen erotische behandelingen gegeven.


Is iets je nog niet duidelijk over de werkwijze van Massagepraktijk Zenergy of heb je een andere vraag? Aarzel niet en neem contact met mij op. Dat kan telefonisch (06 46904390) of via het contactformulier.

 

Maandag 09:30 - 20.30
Dinsdag 09:30 - 20.30
Woensdag 09:30 - 14.00
Donderdag 09:30 - 18.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 09:30 - 12.00*
Zondag Gesloten


* Zaterdag:
op aanvraag en tegen € 7,50 weekendtoeslag

Privacyverklaring en Beschermingsbeleid Gegevens

Massagepraktijk Zenergy
Melkweg 134
1448 VZ Purmerend
www.massagepraktijkzenergy.nl
tel: 06 46904390
KvK: 64052028 

Massagepraktijk Zenergy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die jij als bezoeker van de praktijk deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Op deze pagina laat ik (Ellen Florusse - eigenaar) je weten welke gegevens ik verzamel en waarom. Ook leg ik uit hoe jouw gegevens beveiligd zijn en hoe lang ik ze bewaar. Zo begrijp je precies hoe ik werk.

Gegevensverzameling
Omdat je gebruik maakt van de diensten die in de praktijk worden aangeboden, verwerk ik persoonsgegevens van je. Het gaat hierbij om Algemene persoonsgegevens en Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. De persoonsgegevens kunnen door jou mondeling worden verstrekt (tijdens het intakegesprek of op een later moment), maar ook via een bericht dat je op de website plaatst (gastenboek of contactformulier), telefonisch, via e-mail, WhatsApp/SMS en eventueel via Facebook.

Algemene persoonsgegevens
De volgende algemene persoonsgegevens verwerk ik:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige algemene persoonsgegevens die je actief verstrekt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Om de behandeling goed uit te kunnen voeren, verwerk ik ook gegevens van jou op het gebied van gezondheid, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en over je verwachtingen van de massage of behandeling. 

Vastleggen, bewaren en delen persoonsgegevens
Tijdens je eerste bezoek aan de praktijk houd ik een intakegesprek, waarin ik persoonsgegevens van je verwerk. Het gaat hierbij om gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Het doel hiervan is om de behandelingen zo goed mogelijk op jouw situatie (wensen en behoefte) aan te laten sluiten. In het intakegesprek vraag ik toestemming om jouw persoonsgegevens te kunnen verwerken. Jouw toestemming is onderdeel van de intake en het intakeformulier. Gegevens die verstrekt worden tijdens deze intake worden niet digitaal opgeslagen, maar fysiek bewaard in een beveiligde, niet voor derden toegankelijke ruimte.

Wanneer je een e-mail of ander bericht naar mij stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers van Massagepraktijk Zenergy.

Jouw persoonsgegevens bewaar ik zo lang je bij mij in de praktijk voor behandeling komt. Ben je 7 jaar niet meer in de praktijk geweest? Dan bewaar ik je gegevens niet langer en worden ze verwijderd.

Ik deel jouw gegevens niet zomaar aan derden. Ik zal dit uitsluitend doen na toestemming van jou en als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor goede beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een klacht over het gebruik van jouw persoonsgegevens? Dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

reCAPTCHA
Ik gebruik de reCAPTCHA service van Google Inc. (Google) om gegevens te beschermen die verstuurd worden via de website. Die functie controleert of een bericht wel door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat 'spam bots' bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Om vast te stellen dat jij geen robot bent, verzamelt deze service (anonime) gegevens van jouw bericht en browser. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google's regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie over over Google's privacybeleid vind je op deze pagina: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Door reCAPTCHA te gebruiken ga je ermee akkoord dat Google gegevens over jou verwerkt op de manier en voor het doel zoals hierboven beschreven.