Energie door massage
Toe aan een moment voor jezelf? Kun je wel wat energie gebruiken? Of heb je last van pijnlijke spieren? Dan ben je bij Massagepraktijk Zenergy aan het juiste adres. Want daar krijg je een behandeling met aandacht!

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan. Dit kan zorgen voor spanning en stress en je een uitgeblust gevoel geven. Spieren kunnen gaan vastzitten, waardoor je hoofdpijn of nek- en rugklachten kan krijgen. Mijn massage geeft jou ontspanning, rust, ruimte en nieuwe energie. Het brengt je weer in balans. Lichamelijk en mentaal. De ontspannende werking van een massage zorgt er ook voor dat klachten afnemen. Daardoor voel je je veel vitaler. 

Bij Massagepraktijk Zenergy krijg je een behandeling met aandacht. Tijd is daarbij minder belangrijk. Vertrouwen en persoonlijke benadering juist veel meer. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw behoefte en wensen. De behandelingen vinden plaats in de praktijkruimte op de tweede etage.

Naast diverse massages kun je bij Massagepraktijk Zenergy ook terecht voor Medical en Dynamic taping. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je in het Overzicht behandelingen. Voel je ook weer vitaal en maak direct een afspraak! Bel 06 46904390 of mail mij via het contactformulier.

 

Volg mij via: