Mijn naam is Ellen Florusse en ben eigenaar van en behandelaar bij Massagepraktijk Zenergy. Ik heb een rustig, opgewekt en open karakter. Vaak hoor ik dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.

Ruim 29 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Tot ik merkte dat ik daar geen energie meer van kreeg. Ik heb altijd al interesse gehad in massage, maar pas nadat ik een massageopleiding ging volgen werd het voor mij duidelijk dat ik hiermee verder wilde. Ik heb het roer omgegooid en mij volledig gericht op het massagevak.

Masseren geeft mij voldoening. Ervoor zorgen dat mensen beter in hun vel zitten geeft mij energie. Persoonlijke aandacht vind ik daarbij heel belangrijk.

Ik ben Sportmasseur en Wellness therapeut en beheers diverse massagetechnieken. Ik ben aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsoefenaars in de Massage - en Sportverzorgingsbranche (BMS) en Masseurs Netwerk Nederland
Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Massage Opleidingen Lian Bart (landelijk erkend door de N.B.S.M. en de V.O.S.), MYOS Opleidingen (o.a. erkend door het NGS) en MSP Opleidingen.