Mick: Vastzittende nek

Al langere tijd last van een vastzittende nek. Fysio gehad, maar kreeg daar alleen oefeningen die niet voldoende hielpen. Na 1 behandeling bij Zenergy merkte ik al verschil. En nu na een tijdje bijna geen last meer. Ik ben zeer tevreden.


24/04/19
Martine: Hoofdpijmassage

Na een lange periode van veel (spannings)hoofdpijn en migraine ben ik op internet gaan zoeken naar mogelijke oplossingen. Ik kwam op de site van Zenergy terecht omdat ze mede massage’s aanbiedt tegen hoofdpijn klachten. Ellen neemt ruim de tijd om te luisteren naar de klachten en naar de wensen. Uit de massage kwam naar voren dat mijn rug en nek goed vast zaten. Ik ga om de twee weken naar Ellen en dit heeft bij mij tot zeker 80% vermindering in hoofdpijn klachten gegeven. Daarnaast is de praktijk netjes en comfortabel. Ellen is zeer toegankelijk, een praatje erbij of juist in stilte genieten, allemaal prima. Zeer zeker een aanrader!


11/03/18
marco: massage

Op Koningsdag mijn enkel geblesseerd. Eerst tape gehad voor de zwelling die snel weg ging. Daarna getaped voor ondersteuning, top! Soms heb ik last van mijn kuiten na het hardlopen, door jouw massage wordt echt elk spiertje dat vast zit weer los gemaakt. Je bent de beste masseuse die ik ken, dankje topper. Ik raad iedereen aan om naar jou te gaan.


08/10/17
Floortje: Nek en schouder

Omdat mijn nek en schouders vaak vast zitten, ga ik regelmatig voor een massage langs bij Ellen. Zij masseert mij dan stevig en daarna zit alles veel losser. Ik heb daarna lange tijd geen last meer.


05/09/17
Linda Bruitzman: Gekneusde rib en schouderblessure

Ik ben bij Ellen onder behandeling na een aanrijding met mijn fiets. Ik heb een schouderblessure en een gekneusde rib. Ellen masseert de spieren in mijn nek en schouder. Mijn gekneusde rib heeft Ellen getaped, ook dat geeft verlichting. Door haar behandelingen ben ik vrij snel opgeknapt. Maar ook voor ontspanningsmassages kom ik bij Ellen. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de praktijk schoon en fris is. Dat is bij Ellen piekfijn in orde.


10/07/17
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe