Privacyverklaring en Gegevensbeschermingsbeleid

Massagepraktijk Zenergy
Melkweg 134
1448 VZ Purmerend
www.massagepraktijkzenergy.nl
tel: 06 46904390
KvK: 64052028 

Massagepraktijk Zenergy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die jij als bezoeker van de praktijk deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Op deze pagina laat ik (Ellen Florusse - eigenaar) je weten welke gegevens ik verzamel en waarom. Ook leg ik uit hoe jouw gegevens beveiligd zijn en hoe lang ik ze bewaar. Zo begrijp je precies hoe ik werk.

Gegevensverzameling
Omdat je gebruik maakt van de diensten die in de praktijk worden aangeboden, verwerk ik persoonsgegevens van je. Het gaat hierbij om Algemene persoonsgegevens en Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. De persoonsgegevens kunnen door jou mondeling worden verstrekt (tijdens het intakegesprek of op een later moment), maar ook via een bericht dat je op de website plaatst (gastenboek of contactformulier), telefonisch, via e-mail, WhatsApp/SMS en eventueel via Facebook.

Algemene persoonsgegevens
De volgende algemene persoonsgegevens verwerk ik:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige algemene persoonsgegevens die je actief verstrekt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Om de behandeling goed uit te kunnen voeren, verwerk ik ook gegevens van jou op het gebied van gezondheid, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en over je verwachtingen van de massage of behandeling. 

Vastleggen, bewaren en delen persoonsgegevens
Tijdens je eerste bezoek aan de praktijk houd ik een intakegesprek, waarin ik persoonsgegevens van je verwerk. Het gaat hierbij om gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Het doel hiervan is om de behandelingen zo goed mogelijk op jouw situatie (wensen en behoefte) aan te laten sluiten. In het intakegesprek vraag ik toestemming om jouw persoonsgegevens te kunnen verwerken. Jouw toestemming is onderdeel van de intake en het intakeformulier. Gegevens die verstrekt worden tijdens deze intake worden niet digitaal opgeslagen, maar fysiek bewaard in een beveiligde, niet voor derden toegankelijke ruimte.

Wanneer je een e-mail of ander bericht naar mij stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers van Massagepraktijk Zenergy.

Jouw persoonsgegevens bewaar ik zo lang je bij mij in de praktijk voor behandeling komt. Ben je 7 jaar niet meer in de praktijk geweest? Dan bewaar ik je gegevens niet langer en worden ze verwijderd.

Ik deel jouw gegevens niet zomaar aan derden. Ik zal dit uitsluitend doen na toestemming van jou en als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor goede beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een klacht over het gebruik van jouw persoonsgegevens? Dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

reCAPTCHA
Ik gebruik de reCAPTCHA service van Google Inc. (Google) om gegevens te beschermen die verstuurd worden via de website. Die functie controleert of een bericht wel door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat 'spam bots' bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Om vast te stellen dat jij geen robot bent, verzamelt deze service (anonime) gegevens van jouw bericht en browser. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google's regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie over over Google's privacybeleid vind je op deze pagina: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Door reCAPTCHA te gebruiken ga je ermee akkoord dat Google gegevens over jou verwerkt op de manier en voor het doel zoals hierboven beschreven.